Відбулась консультація щодо проведення олімпіад з інформатики та інформаційних технологій

01 лютого 2024 року відповідно до плану роботи Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулась консультація для шкільних команд ЗЗСО з організації та проведення ІІІ (обласного) етапу учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій.

Консультація стала важливою платформою для обговорення ключових аспектів підготовки та проведення олімпіадних змагань. Учителі, які підготували учасників змагань, активно ділились досвідом та інсайтами, обговорювали організаційні питання та висловлювали думки щодо покращення роботи.

Особлива увага була приділена ідеям учителів із значним досвідом, педагогам, чиї учнівські команди вже неодноразово перемагали на міських етапах шкільних олімпіад з інформатики та інформаційних технологій. Їхні погляди та рекомендації стали цінним доповненням до обговорення і сприяли створенню мотивувального та комфортного середовища для учасників олімпіади.

Під час консультації було ухвалено рішення щодо певних аспектів організації заходу, які сприятимуть підвищенню якості та ефективності проведення ІІІ етапу.

Ми вдячні всім учасникам за активну участь та конструктивний діалог. Ця спільна ініціатива спрямована на розвиток нашої освітньої спільноти та покращення якості навчання.