Запрошуємо взяти участь у роботі обласної науково-практичної конференції «Розбудова Нової української школи в Луганській області: реалії та перспективи»

Шановні колеги!

Запрошуємо вас узяти участь у роботі обласної науково-практичної конференції «Розбудова Нової української школи в Луганській області: реалії та перспективи», що відбудеться 11 квітня 2024 року. 

Мета конференції: об’єднання зусиль освітян на шляху до реформування та  забезпечення якості освіти; репрезентація досвіду впровадження стратегій Нової української школи в систему роботи закладів освіти Луганської області; обговорення актуальних питань організації освітнього процесу та професійного розвитку педагогічних працівників; пошук ідей та можливостей для розбудови НУШ в умовах дистанційного навчання. 

Організатори конференції: Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, управління Державної служби якості освіти України в Луганській області, Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. 

До участі запрошуються: науково-педагогічні й педагогічні працівники та керівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, професійної (професійно-технічної), вищої та післядипломної освіти, фахівці органів управління освітою та інклюзивно-ресурсних центрів, працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників та всі, хто цікавиться цією проблематикою. 

Секційні засідання конференції:

Секція 1. Управлінський супровід упровадження нових державних стандартів.

Секція 2. Педагогічна лабораторія інновацій.

Секція 3. Безпечна комфортна школа: від ідеї до реалізації.

Секція 4. Сучасний урок НУШ: проблеми, пошуки, технології.

Секція 5. Нова українська школа: сучасний урок у контексті реформи.

Робоча мова конференції: українська.

Форма проведення: дистанційна (синхронний режим).

Час проведення: 13:00–17:00.

Посилання для приєднання до роботи конференції:

◊ пленарна частина:
https://us02web.zoom.us/j/81298933739?pwd=VmROYSt1eGhHU1BIQkpGV1c1VitDQT09

◊ секційні засідання:

         ♦ Управлінський супровід упровадження нових державних стандартів: https://us02web.zoom.us/j/87461461581?pwd=UjFKYm02cVVDRGRVZlZiSGNUS0Y0Zz09

         ♦ Педагогічна лабораторія інновацій: https://us02web.zoom.us/j/81298933739?pwd=VmROYSt1eGhHU1BIQkpGV1c1VitDQT09

         ♦ Безпечна комфортна школа: від ідеї до реалізації: https://us05web.zoom.us/j/83111960612?pwd=RWakGoXIgjP2bkaPwoKZOajoXOXPAG.1

         ♦ Сучасний урок НУШ: проблеми, пошуки, технології: https://us05web.zoom.us/j/81808670343?pwd=25QVub1OegdSMVX7ZEbqbyPMN5SUyq.1

         ♦ Нова українська школа: сучасний урок у контексті реформи: https://us02web.zoom.us/j/84478970138?pwd=MnJtTmVuQ214dlh2QTQyNWwydUgwdz09

За результатами конференції учасники отримають електронний сертифікат доповідача (6 год) / учасника (3 год). Умовою отримання сертифіката є обов’язкова участь у пленарному та секційному засіданні. Сертифікати будуть розміщені на сайті Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти: https://loippo.edu.ua/qualification/hrafik-kpk/vydani-s/i-pivrichchia-2024-roku.

Зверніть увагу, що для отримання сертифіката учасника конференції необхідно заповнити реєстраційну Google-форму, посилання на яку буде розміщено в чатах ZOOM на початку секційних засідань.

З метою задоволення професійних потреб кожного учасника / учасниці конференції запропоновано гнучкий режим роботи другої частини конференції, який охоплює одночасний розгляд п’яти різноманітних тем у межах 20-хвилинного виступу на секційних засіданнях. Ви можете здійснювати вільний перехід між секціями у відповідні зали ZOOM-конференції, обираючи посилання до входу.

Ознайомтесь із програмою та створіть унікальний «маршрутний лист» професійного зростання. Програма конференції додається.