Консультаційна зустріч «Магія візуалізації: сервіс “Genial.ly” для оптимізації онлайн-навчання»

07 березня 2024 р. в межах роботи консультаційного центру Луганського ОІППО відбулась онлайн-консультація «Магія візуалізації: сервіс “Genial.ly” для оптимізації онлайн-навчання».

Захід провела Інна Шахно, методист кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання Луганського ОІППО.

Під час заходу учасники дізнались про:

  • потреби сучасних учнів / учениць та їх зв'язок з мотивацією до навчання;
  • інноваційну технологію «Genial.ly», яка дозволяє перетворювати текстову інформацію та картинки на інтерактивні інформаційні плакати;
  • практичні можливості Genial.ly для створення захоплюючих та ефективних онлайн-курсів, уроків та презентацій.

Два ключових питання, на які відповіли під час консультації:

  1. Викладацькі підходи, що направлені на задоволення ABCDE потреб учня / учениці та як це пов'язано з мотивацією до навчання?

Розуміння потреб та мотиваційних факторів сучасних школярів є ключовим для створення ефективного навчального середовища. На цій консультації учасники отримали цінну інформацію про ABCDE модель потреб, а також про те, як використовувати цю модель для підвищення мотивації до навчання.

  1. Алгоритм чарівного перетворення текстової інформації на інтерактивний інформаційний плакат та які інструменти допоможуть у справі модифікації?

«Genial.ly» – це революційний інструмент, який дозволяє педагогам створювати візуально привабливі та інтерактивні матеріали. Цей сервіс дає можливість додати до картинок текст, відео, аудіо, інтерактивні елементи та багато іншого.

Дякуємо учасникам за активність та щиру зацікавленість. Ми раді, що ви знайшли цю інформацію корисною та сподіваємося, що ви будете використовувати Genial.ly для створення захоплюючих інтерактивних вправ та ефективних онлайн-уроків.

Запрошуємо на навчання за програмою проєкту професійного розвитку для освітян «Інтерактивний навчальний контент: від створення до реалізації» (вересень – жовтень 2024 р.).

Реєстрація за посиланням:  https://forms.gle/LRuFdgNchjVWYeeM7