Засідання вченої ради Луганського ОІППО

31 січня 2024 року відбулось засідання вченої ради Луганського ОІППО.

На заході були присутні 16 членів ученої ради та більшість педагогічних працівників колективу. Засідання відбулось в онлайн-форматі.

Під час роботи були розглянуті такі питання:

1. Про виконання кафедрами плану роботи за 2023 рік та завдання на 2024 рік (доповідачі: Ольга Кечик, завідувач кафедри педагогіки та психології; Віта Байдик, завідувач кафедри управління освітою; Олена Короткова, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та методики їх викладання; Олена Буряк, завідувач кафедри природничо-наукових дисциплін та методики їх викладання). Під час розгляду питання були підбиті підсумки роботи за 2023 рік й окреслені перспективи та напрями подальшої роботи у 2024 році.

2. Про затвердження плану підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Луганського ОІППО на 2024 рік (доповідач: Ольга Касьянова, заступник директора з наукової роботи Луганського ОІППО, заступник голови вченої ради).

3. Про внесення змін до складу вченої ради Луганського ОІППО (доповідач: Ірина Цимбал, директор Луганського ОІППО, голова вченої ради).

Наприкінці засідання були оговорені питання щодо роботи інституту.